De ce nu descoperim locul de origine al extratereștrilor? Aceasta este întrebarea fundamentală la care se chinuie să răspundă astronomii în ultimul deceniu.

În primul rând trebuie să menționăm că în ziua de astăzi specialiștii au la dispoziție tehnologie ultraperformantă, cu care pot să descopere numeroase galaxii și planete. O foarte mare parte din universul nostru a fost cartografiat de NASA și cu toate acestea nicio planetă locuită de o specie extraterestră nu a fost descoperită. Nu este ciudat?

Caleb Scharf, astrofizician la Universitatea Columbia, SUA, sugerează că atâta timp cât nu ne vom schimba perspectiva despre acest univers nu îl vom înțelege niciodată. Mai mult de atât, specialistul sugerează că în acest univers nu exista nicio planetă locuită de vreo specie extraterestră.

Acest fapt se datorează unui lucru extrem de simplu. Noi de fapt trăim în interiorul unei entități enorme de care încă nu suntem conștienți. Singura noastră șansă pentru a descoperi planete locuibile este să găsim o cale de scăpare din această entitate.

Scharf sugerează într-o lucrare că în ultimele mii de ani perspectiva asupra Universului nu s-a schimbat deloc. Așa cum îl vedeau anticii, îl vedem și noi în ziua de astăzi și acest lucru nu este benefic pentru descoperirea adevărului. Perspectiva omului trebuie să se schimbe dramatic și trebuie să înțelegem că suntem oarecum captivi în interiorul unei entități imense, pe care nu reușim s-o înțelegem deloc.

Această entitate se poate traduce printr-un set de galaxii, planete și numeroase alte elemente. Mai mult de atât, specialistul american susține că această entitate uriașă este cât se poate de vie și evoluează pe zi ce trece. Prin evoluția sa trebuie să evoluăm și noi și doar așa într-o zi vom putea evada de aici și vom descoperi planete care sunt locuite de ființele extraterestre care ne vizitează încă din cele mai vechi timpuri ale istoriei.

Un alt fel de Matrix

Noi trăim într-o „realitate falsă” care este individual și colectiv CREATĂ de noi toți. Există o realitate adevărată care a fost mereu acolo …. și ea este ascunsă în spatele realității false care este creată în mod colectiv de către noi.

Această realitate (fiind adevărată), este dincolo de al treilea nivel dimensional (3D) al realității noastre care se schimbă foarte ușor. Limbajul este codul programării de bază al realității noastre false Cuvintele limbii noastre au creat piese mici si „îmbinări” de cod …, care vor forma, atunci când sunt plasate împreună cu alte părți și racorduri de cod, „expresii de calculator” sau vrăji magice.

Prin urmare, este foarte important să realizăm că în timp ce noi folosim vorbirea sau limbajul în activitățile de zi cu zi, „turnăm” un cod de computer extrem de încărcat direct în matrice. Acest cod foarte încărcat reprezintă un „program”, care vine direct de la noi, și va rula pe sistemul MATRIX de operare.

SISTEMUL DE OPERARE MATRIX este realitatea falsă care a fost pusă peste tot în jur și care ascunde adevărata realitate de noi. Acest lucru a fost făcut pentru a accepta toată durerea și suferința care vin înapoi la noi de la realitatea falsă considerând asta că este normal. Privind mult mai adânc Limba engleză este pe departe limba cea mai bastardizată și mai coruptă concepută vreodată.

Departe de a fi o limbă cu adevărat „clară” și concisă de utilizat, a fost construită în mod special, astfel încât să ne lase fără cuvinte care transmit cu adevărat orice CAPACITATE MAGICĂ POZITIVĂ. Cuvintele care ne-au fost „date” spre utilizare, în schimb sunt predominant negative și ceea ce este mult mai rău decât atât, ele predominant „judecă” la un nivel foarte subtil.